Asiantuntijamme

Kaipaatko inspiraatiota tai näkemystä tulevaan tai vinkkejä arjen parantamiseen? Dicolen asiantuntijoilla on vankkaa osaamista ja puhujakokemusta niin kotimaassa, kuin kansainvälisillä areenoilla. Ota yhteyttä suoraan puhujiin, niin keskustellaan tarkemmin yhteistyöstä!

Teemu Arina 

Teemu on erikoistunut sosiaalisen median hyödyntämiseen kokonaisvaltaisesti johtamisessa, työssä ja oppimisessa. Hän on kokenut esiintyjä niin kotimaisilla, kuin kansainvälisilläkin areenoilla.

Esko Kilpi

Esko on kansainvälisesti tunnustettu luovan työn johtamisen, tietointensiivisten organisaatioiden ja digitaalisen työn asiantuntija.

Sam Inkinen

Sam on innostavana puhujana, kirjoittajana ja tilaisuuksien moderaattorina tunnettu media- ja tulevaisuudentutkija, kirjailija ja vanhempi konsultti. Hänen vahvuuksiaan ovat elämystalouden ja digitaalisen median ohella mm. luovat prosessit, innovaatiodynamiikka ja ennakointiosaaminen.

Antti Vähäkotamäki

Antilla on tausta matematiikan opettajana ja tietojenkäsittelytieteissä. Hän on ollut mukana useissa vaativissa ohjelmistohankkeissa teknologiajohtajana tai ohjelmistoarkkitehtina.

Veikko Mäkipää

Veikko on veteraaniekonomi, jolla on takanaan elämäntyö IT-tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa.